katrinivonova Регистрация 16.06.2025
| Дата: Вт, 21.04.2026, 22:42:45 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
|
Чи використовуєте ви натуральні засоби для догляду за волоссям, наприклад масла або домашні маски? Якщо так, які з них дали найкращий результат?
|
| |
|
|
fial1771la Регистрация 16.06.2025
| Дата: Чт, 23.04.2026, 20:38:38 | Сообщение # 2 |
|
Лейтенант
|
Я довго не могла знайти ефективний засіб проти лупи, поки не спробувала шампуні від лупи від https://raywell.com.ua/shampuni-vid-lupy . Результат перевершив очікування: волосся виглядає чистим довше, а проблема значно зменшилась. Тепер замовляю тільки тут, бо знаю, що отримаю якісний продукт.
|
| |
|
|
katyaostapenkoff Регистрация 04.05.2026
| Дата: Пн, 04.05.2026, 11:26:39 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
|
Дівчата, хочу поділитися своїм досвідом, бо тема догляду за волоссям мені дуже близька.
Я фарбую волосся вже років з п'ять, і десь після третього року почала помічати, що воно стало зовсім іншим. Раніше було пружне, блискуче, а тут якось одразу: сухе, ламке, кінчики січуться буквально через тиждень після стрижки. Масла пробувала різні, маски домашні теж робила, кокосова олія взагалі стала моєю найкращою подругою на якийсь час. Але покращення були мінімальні, і я вже думала, що це просто мій тип волосся такий і нічого не вдієш.
Потім натрапила на одну статтю, де дуже детально і по-людськи пояснювалось, що саме відбувається з волоссям після фарбування і чому стандартні методи не завжди допомагають. Там розписано п'ять конкретних способів відновлення, не просто "робіть маски", а реально з поясненням механіки: чому волос стає пористим, як запечатати луску, що робити з відламаними кінчиками і коли вже варто звернутись до трихолога. Я перечитала кілька разів, бо там справді багато корисного зібрано в одному місці.
Ось посилання, якщо цікаво: https://viewall.com.ua/5-diyev....uvannya
Я після того змінила кілька звичок в догляді і вже через місяць відчула різницю. Зараз волосся набагато краще переносить фарбування, хоча я його не кидала. Тож якщо теж страждаєте від цього, дуже раджу почитати, там є що взяти для себе.
|
| |
|
|