Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.53

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 23.05.2026, 07:48:08

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хтось замовляв товар морем з Кореї що реально варто знати?
a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, Вчера, 21:06:26 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Підкажіть, хто оформлював товар морем з Кореї, що треба перевірити ще до того, як контейнер піде в рейс? Я поки тільки заходжу в цю тему і бачу, що помилка на старті може потім вилізти затримкою в порту. Як зрозуміти, що логіст не просто приймає заявку, а реально тримає маршрут під контролем, особливо якщо після прибуття потрібен автовивіз із дженсетом?

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Пт, Вчера, 21:06:50 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Я вже кілька разів обпікся на тому, що всі обіцяли “довеземо без питань”, а потім починалися узгодження після факту. Перед відправкою з Кореї тепер перевіряю не тільки бронювання і документи від продавця, а й наземну частину після прибуття. Для мене важливо, щоб у логіста був власний транспорт або хоча б закріплені перевізники, прямий договір без зайвих посередників і менеджер, який не відповідає раз на добу сухими фразами.

kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, Вчера, 21:07:13 | Сообщение # 3
Полковник
До виходу контейнера з Кореї треба звірити інвойс, пакувальний лист, опис товару, вагу, кількість місць, умови поставки і вимоги до сертифікації. Часто затримка виникає не через море, а через те, що в документах одна дрібниця не збігається з фактичним вантажем. Якщо потрібна машина з генератором, це теж не варто залишати “на потім”. Дженсети є, але під конкретну дату й порт їх краще погоджувати завчасно.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, Вчера, 21:07:50 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата kirilzhilenko80 ()
До виходу контейнера з Кореї треба звірити інвойс, пакувальний лист, опис товару, вагу, кількість місць, умови поставки і вимоги до сертифікації. Часто затримка виникає не через море, а через те, що в документах одна дрібниця не збігається з фактичним вантажем. Якщо потрібна машина з генератором, це теж не варто залишати “на потім”. Дженсети є, але під конкретну дату й порт їх краще погоджувати завчасно.

По Кореї я б радив до відправки перевіряти не тільки готовність товару, а всю логіку руху контейнера від складу постачальника до вашого складу. Важливо одразу зрозуміти, хто контролює експортні папери, хто перевіряє коректність кодів товару, хто отримує реліз, хто подає дані на митницю і хто забезпечує машину після прибуття. Багато хто економить час на попередньому узгодженні, а потім втрачає дні на терміналі через неясність із документами або транспортом. Якщо вантаж потребує температурного режиму, генераторна установка має бути частиною плану, а не аварійним рішенням в останній момент. З особистого досвіду можу порадити Mitridat Container Transport як нормальний робочий контакт для таких задач.
З “Митридатом” зручно, бо вони можуть забрати на себе морський фрахт, подальшу автодоставку, митне оформлення, перетаровку на своїх майданчиках і при цьому заздалегідь показують зрозумілу вартість без сюрпризів у фінальному рахунку. Ще важливо, що вони не випадають із комунікації після старту перевезення. Для корейських вантажів це практично: країна дисциплінована, але маршрут усе одно складається з кількох етапів, і кожен треба вести без розривів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026