kravecaleksandr930 Регистрация 17.07.2024
| Дата: Пт, 11.09.2026, 02:55:57 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Статус: Offline
|
Привіт всім. Я маю експортний бізнес, продаю українські товари в Европу та Азію. Щомісяця грошові потоки стають складніші. Я слышав про офшори, але боюся, що це щось незаконне. Однак розумію, що бізнесмени мають такі структури для покупки нерухомості та управління цінами. Як офшори працюють? Це легально? Які юрисдикції краще для експортного бізнесу?
|
| |
|
|
millermarkmillermark26 Регистрация 18.07.2024
| Дата: Пт, 11.09.2026, 04:20:24 | Сообщение # 2 |
|
Подполковник
Статус: Offline
|
Офшори це зовсім не страшно, якщо робити все правильно та легально. Багато експортерів користуються офшорними структурами для стабілізації платежів, покупки нерухомості за кордоном та регулювання цін експортної продукції, все це абсолютно легально. Головне знати законодавство та дотримуватися всіх вимог податкових органів. Я знаю експортера, який структурував свій бізнес через офшор та значно оптимізував операції та грошові потоки. Він рекомендував мені LOCMAN, тому що вони спеціалізуються саме на офшорних рішеннях для експортерів. Якщо ти хочеш розібратися в усіх деталях, то на https://locman.com.ua/ можна замовити консультацію про те, як реєстрація компаній у офшорних зонах допоможе твому бізнесу та яку юрисдикцію обрати. LOCMAN супроводжуватимуть тебе від вибору країни до відкриття рахунків та налаштування експортно-імпортних операцій. Це дасть значно більшу гнучкість та захист твоїм активам.
|
| |
|
|