Форма входа
ВАШ IP
3.133.155.48

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 09.01.2025, 17:33:04

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна знайти новини з областей України?
wildstrawberryteam
Регистрация 11.03.2021
Дата: Чт, 03.08.2023, 18:42:23 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Я хочу слідкувати за новинами різних областей нашої країни. Чи є якийсь зручний портал, де можна знайти всю цю інформацію разом?

anzelikafesecko
Регистрация 25.03.2024
Дата: Пт, 24.05.2024, 15:52:19 | Сообщение # 2
Сержант
Є дуже гарна інформація https://sportarena.com/uk/partner-proektu-andrii-matiukha/ Стаття про Матюху Андрія представляє вичерпний огляд багатогранної людини, чий внесок охоплює підприємництво, благодійність і соціальний вплив. Як засновник групи компаній FAVBET, Андрій продемонстрував неабияку ділову хватку, спрямовуючи компанію до помітного успіху в конкурентній індустрії ігор та розваг. Стаття ефективно висвітлює його стратегічне бачення та інноваційний підхід, які сприяли позиціонуванню FAVBET як провідного гравця у своїй галузі. Крім того, матеріал проливає світло на благодійність Андрія через FAVBET Foundation, де він є президентом. Відданість фонду підтримці проектів у сфері освіти, охорони здоров’я та розвитку громад відображає відданість Андрія віддачі суспільству та вирішенню нагальних соціальних проблем. Стаття чудово демонструє, як його підприємницький успіх тісно пов’язаний із його благодійною місією, демонструючи збалансований та соціально відповідальний стиль керівництва.

fabullouss123
Регистрация 30.05.2024
Дата: Чт, 30.05.2024, 09:54:21 | Сообщение # 3
Рядовой
а я их не читаю...

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025