Форма входа
ВАШ IP
3.146.107.152

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 26.12.2024, 14:48:13

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
У нас в Україні є курси мобільної фотографії?
misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 28.08.2024, 19:17:12 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Я ось задумався, чи є у нас в Україні якісь курси, де можна навчитися мобільній фотографії? Хотілося б розвиватися в цьому напрямку, адже телефон зараз завжди під рукою, і зробити гарний кадр на ходу стає все важливішим для мене. Чи існують курси, які могли б навчити не просто робити фото, але й опанувати всі тонкощі: від композиції до обробки знімків? Можливо, є якісь рекомендації щодо місць або шкіл, де можна отримати такі знання?

Levchenko
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 28.08.2024, 19:17:57 | Сообщение # 2
Полковник
Статус: Offline
Я теж колись шукав подібні курси, і можу сказати, що в Україні є багато цікавих пропозицій. Особисто мені дуже сподобався курс від фотошколи Зелений квадрат https://green4.photo/uk/mobphoto/  цей курс справді вартий уваги, оскільки дає змогу не лише навчитися робити красиві фото за допомогою мобільного телефону, але й опанувати основи композиції, світла та редагування. Ще однією перевагою є те, що заняття проходять у зручному форматі з практичними завданнями. Інструктори досвідчені та завжди готові допомогти, відповісти на всі запитання. Раджу звернути увагу на цю школу, бо вона дійсно допомагає розкрити потенціал мобільної фотографії.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2024