У нас в Україні є курси мобільної фотографії?
|
|
misterbicips Регистрация 15.10.2021
| Дата: Ср, 28.08.2024, 19:17:12 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
|
Я ось задумався, чи є у нас в Україні якісь курси, де можна навчитися мобільній фотографії? Хотілося б розвиватися в цьому напрямку, адже телефон зараз завжди під рукою, і зробити гарний кадр на ходу стає все важливішим для мене. Чи існують курси, які могли б навчити не просто робити фото, але й опанувати всі тонкощі: від композиції до обробки знімків? Можливо, є якісь рекомендації щодо місць або шкіл, де можна отримати такі знання?
|
|
|
|
Levchenko Регистрация 15.10.2021
| Дата: Ср, 28.08.2024, 19:17:57 | Сообщение # 2 |
Полковник
Статус: Offline
|
Я теж колись шукав подібні курси, і можу сказати, що в Україні є багато цікавих пропозицій. Особисто мені дуже сподобався курс від фотошколи Зелений квадрат https://green4.photo/uk/mobphoto/ цей курс справді вартий уваги, оскільки дає змогу не лише навчитися робити красиві фото за допомогою мобільного телефону, але й опанувати основи композиції, світла та редагування. Ще однією перевагою є те, що заняття проходять у зручному форматі з практичними завданнями. Інструктори досвідчені та завжди готові допомогти, відповісти на всі запитання. Раджу звернути увагу на цю школу, бо вона дійсно допомагає розкрити потенціал мобільної фотографії.
|
|
|
|