evanduke324 Регистрация 27.10.2024
| Дата: Вт, 29.04.2025, 08:33:45 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Дівчата, привіт! Підкажіть, будь ласка, хто купував електроепілятор Філіпс у MOYO? Я вже кілька днів сиджу і не можу визначитись. Начебто модель непогана, та ще й з купою насадок, але мені важливо, щоб все прийшло вчасно, без нюансів і щоб сервіс був адекватний. Просто останній мій досвід з іншим магазином — суцільне розчарування: затримали доставку, коробка була пом’ята, ніхто нічого не пояснив. А MOYO всі хвалять, що це типу світ «приємних вражень», де клієнт завжди на першому місці. От цікаво, чи це просто гарний маркетинг чи справжній новий рівень сервісу? Хочеться почути реальні враження.
|
|
|
|
tbes50203 Регистрация 27.10.2024
| Дата: Вт, 29.04.2025, 10:18:50 | Сообщение # 2 |
Рядовой
|
Я тебе прекрасно розумію, бо сама буквально місяць тому проходила через ті самі муки вибору. І також обрала електроепілятор філіпс — модель BRE740/10, якщо цікаво. Замовляла саме через https://www.moyo.ua/ua/bt/tekhnika-lichnogo-po/epilatory/philips/ і чесно, вже після першої покупки зрозуміла, чому люди так захоплено про них пишуть. У моєму випадку все пройшло ідеально — і це не перебільшення. Сайт зручний, усе чітко прописано, є відеоогляди й живі відгуки. До речі, вони не видаляють негативні — це мене приємно здивувало, бо видно, що не намагаються прикрасити картинку. Оформила замовлення десь опівдні — на наступний день вже отримала. Кур’єр сам зателефонував за годину до приїзду, ввічливо, без поспіху. Упаковка — супер: без подряпин, усе нове, з гарантією, інструкцією українською. Але головне — це відчуття, що тебе не просто «обслужили», а ніби реально подбали про тебе. Не знаю, як у них це виходить, але після покупки я ще отримала листа на пошту з питанням, чи все добре і чи потрібна консультація. Ну скажи, хто зараз так робить? Щодо самого епілятора — він виправдав очікування повністю. Я користувалась раніше дешевшими моделями, і різниця — просто небо й земля. У Філіпс тихий мотор, не тягне волоски боляче, є насадка для зони бікіні (а це завжди було болюче питання), і що важливо — акумулятор тримає довго. Я вже три рази користувалась і ще не заряджала вдруге. А ще вологе гоління можна робити прямо у ванні — кайф, бо шкіра менше дратується.
Сообщение отредактировал tbes50203 - Вт, 29.04.2025, 10:18:59 |
|
|
|
thiefcrazy98 Регистрация 27.10.2024
| Дата: Вт, 29.04.2025, 11:07:11 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Цікаво почитати ваш досвід, дівчата! Я давно придивляюсь до електроепілятора Філіпс, але ще не наважилась купити. Після ваших відгуків точно перегляну варіанти саме в MOYO — важливо, щоб сервіс був на рівні, бо враження після покупки для мене теж грають роль.
|
|
|
|