Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.41

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пн 12.01.2026, 02:04:09

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір світильників для дому
karinok
Регистрация 21.07.2025
Дата: Пн, 21.07.2025, 08:24:26 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Плануємо оновлення освітлення в квартирі — кухня, вітальня, спальня. Світильників зараз море: накладні, вбудовані, підвісні, трекові, з датчиками... Як не заплутатись і вибрати щось функціональне й стильне? Що зараз у тренді і які варіанти дійсно зручні в повсякденному житті? Буду вдячна за ваші поради.

АнтонМета
Регистрация 21.07.2025
Дата: Пн, 21.07.2025, 08:31:44 | Сообщение # 2
Рядовой
Я коли робив ремонт у себе в квартирі, орієнтувався на зони. У вітальні поставили трекову систему — можна рухати світильники, змінювати напрямок світла -це просто мега зручно. Для спальні взяв накладний плафон із теплим світлом, а на кухні використав точкове освітлення і підвіс над столом. Брав усе в українському магазині Light Zone — там мені допомогли підібрати  все за стилем і потужністю.

lana-svetina
Регистрация 21.07.2025
Дата: Пн, 21.07.2025, 08:38:25 | Сообщение # 3
Рядовой
Нам дизайнер порадила мінімалістичні LED-світильники зі змінною температурою світла — дуже зручно: холодне — вдень, тепле — увечері. У дитячій поставили нічник із сенсорним керуванням. Якщо хочете щось сучасне — зверніть увагу на магнітні трекові системи: виглядає стильно і легко комбінується. Ми взяли такі і до них підібрали також і бра в такому ж стилі  https://edlin.com.ua/bra/  Рекомендую одразу обирати, щоб усе було в одному стилі — тоді все виглядає цілісно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026