Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.83

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пт 31.10.2025, 14:46:42

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Які фантастичні книги про магію подарувати дитині?
akhamsa
Регистрация 23.05.2022
Дата: Вт, 21.10.2025, 10:29:04 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Хочу купити дитині книги про магію та фантастику, щоб захопили і розвивали уяву, але боюся взяти щось занадто складне або нудне. Може хтось уже купував щось подібне і може підказати, які серії або книги реально цікаві, тримають увагу, підходять для віку та не розчаровують?

biteh
Регистрация 26.05.2022
Дата: Ср, 22.10.2025, 18:29:38 | Сообщение # 2
Подполковник
Ми теж шукали щось магічне, і знайшли чудовий вибір у Книгарні Є та Yakaboo. Там багато дитячих серій саме про магію, пригоди, чарівників. Я тоді довго вагався від різноманіття. Раджу переглянути описи на сайтах, бо там зазвичай є вік, на який розрахована книга, це реально допомагає не помилитися з вибором.

bolshechem_zhizn
Регистрация 26.05.2022
Дата: Чт, 23.10.2025, 11:17:03 | Сообщение # 3
Полковник
Вибір зараз величезний, головне, знайти якісний переклад і гарне оформлення, бо діти на це реагують. Якщо хочеш, можу порадити онлайн-книгарню Readeat, там часто бувають знижки й добірки саме дитячої фантастики. Я брала там кілька серій і була приємно здивована: гарна упаковка, приємні бонуси, і швидке відправлення

cocacola
Регистрация 27.05.2022
Дата: Сб, 25.10.2025, 10:44:01 | Сообщение # 4
Майор
Якщо шукати щось фантастичне для дитини, щоб захопила магія та пригоди, варто звернути увагу на різні серії книг. Всі книги Гаррі Поттер на Мегогобукс https://mbooks.com.ua/book-series/harri-potter/ тут пропонують широкий вибір літератури для різного віку, тож можна легко підібрати щось цікаве. 
Мені подобається, що кожен сам обирає те, що йому цікаво, і дитина може відкрити для себе нові фантастичні світи самостійно. Важливо, щоб читання було веселим і захопливим, тоді книжки дійсно залишаються у пам’яті та надихають. Враження від магії справді класні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025