exuhecefek80 Регистрация 05.04.2026
| Дата: Ср, 15.04.2026, 07:37:02 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Вітаю. Мені трохи за 40, і останнім часом відображення у дзеркалі зовсім не радує — повіки постійно припухлі, погляд здається важким і втомленим, навіть якщо добре виспався. Дружина каже, що це грижі, і ніякі креми тут не допоможуть, треба йти до хірургів. Хто з чоловіків наважувався на корекцію повік у Львові? Як довго все заживає і чи не змінюється після цього вираз обличчя?
|
| |
|
|
anixabakon114 Регистрация 15.04.2026
| Дата: Ср, 15.04.2026, 07:49:22 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Ви знаєте, у мене була схожа ситуація, і я теж довго вагалася, але зрештою зважилася і дуже задоволена результатом. Для чоловіків це зараз взагалі звична справа, адже свіжий погляд додає впевненості та презентабельності. Я робила процедуру в Lviv Medical Center — там дуже сильна пластична хірургія і сучасні операційні. Ось посилання на їхню сторінку з описом процесу та результатами: https://lvivmedicalcenter.com/services/blefaroplastyka/. Щодо загоєння, то все проходить досить швидко: за тиждень-півтора вже можна повертатися до звичного ритму життя. Найголовніше — знайти досвідченого лікаря, який зробить усе акуратно. У цьому центрі хірурги працюють ювелірно: погляд залишається вашим, просто зникає оця вічна «втома» і набряклість. Обличчя одразу виглядає молодшим, а оточуючі навіть не розуміють, що саме змінилося, просто кажуть, що маєте чудовий вигляд. Раджу сходити на консультацію, там на всі технічні питання дадуть професійну відповідь.
|
| |
|
|