millermarkmillermark26 Регистрация 18.07.2024
| Дата: Чт, 24.09.2026, 18:55:39 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Статус: Offline
|
Якось не думав, що займатись просуванням сайту власної юридичної компанії буде так складно, поки сам не зіткнувся з цим впритул. Я заснував фірму, ми займаємось корпоративним правом і супроводом бізнесу, але в Google мій сайт практично не видно. Знайомий порадив SEO як основний канал, бо клік у контекстній рекламі для нашої ніші коштує шалено дорого. Хто вже просував свій юридичний бізнес і може розповісти, що це реально дає крім просто позицій у видачі?
|
| |
|
|
kravecaleksandr930 Регистрация 17.07.2024
| Дата: Чт, 24.09.2026, 23:17:17 | Сообщение # 2 |
|
Подполковник
Статус: Offline
|
Органіка в нашій сфері справді окупається значно краще ніж контекст, бо клієнт обирає дуже ретельно і довіряє тому, кого бачить у пошуку стабільно. Мені свого часу чудово допомогли фахівці з ADS group, які спеціалізуються на просуванні юридичних сайтів і глибоко розуміють специфіку нашої ніші. На сторінці https://adsgroup.com.ua/seo/ розписано, що серед ключових результатів просування є позитивна репутація бренду, і це особливо критично для юристів, де репутація вирішує все. Фахівці з ADS group пропрацьовують комерційні фактори довіри на сайті, реальні кейси, адреси, гарантії і контент, що закриває конкретні болі клієнта. За шість місяців органічний трафік суттєво виріс і почали приходити клієнти саме за корпоративними запитами. Сподіваюся, цей досвід допоможе тобі визначитися з правильним рішенням.
|
| |
|
|